Antal medlemmar 163
Antal besök 1:a sidan 194433
Antal besökta sidor 2568099
Fredagen den 5/1 2018 vann donRollo 23-snabbisen :)
Läs mer -->
Välkommen till Sveriges coolaste pokerplace :)
         
Bloggare: donRollo
När? 2015-09-20 19:45:42
Visningar 2180 gånger
Unika visningar 2105 gånger
Antal kommentarer  1 st
Bloggstjärnor 0 st 
Ny vinst i Midnattsmötet :)
Tjena mors.

Igår lördag var en bra dag. Först åkte vi till Halmstad på morgonen. Min frus bror skulle flytta och behövde hjälp med att kånka lite prylar plus att städa och fixa lite. Det är ju klart att man ställer upp.

Vi var hemma kring sju på kvällen, trötta och svettiga. Men en dusch och några bira senare så var jag på hugget igen. Och då passade det ju bra att filmen "Baksmällan" gick på tv. Rätt så kul film faktiskt. Sevärd. Glöm dock tvåan. helt superkass.

Nåväl, framåt midnatt anmälde jag mig till Midnattsmötet. Jag och 65 losers. Fasiken, det är verkligen min favoritturre. Folk är trötta och fulla och spelar som kråkor. Passar mig bra det :)

Turneringen som sådan blev en enda lång Eriksgata. Jag tog ledningen rätt snabbt och sedan behöll jag ledningen ända in i kaklet. Är rätt nice när man fåt vinna några stora potter i början och kan bli kapten på bordet. Styra och ställa. Sista timmen av turneringen hade jag aldrig mindre marker än som minst dubbelt så mycket som tvåan.

Men det är också en konstig känsla på sätt och vis. När man leder så länge och så stort och går in på finalbordet som överlägsen chippe. Det är lätt att bli övermodig. Och tappa en ledning gör förbaske mig ont.

Men jag undvek att spela som en idiot och hade tur när det behövdes. Som när jag raisade upp var och varannan hand och en snubbe till slut tröttnade och skickade in degen. Just då satt jag med QQ och valde att ta synen. Blev liksom aldrig spännade när han visade upp 67o och floppen var AKQ.

Väl HU så blev historien kort. Tog 3 händer innan det var slut. Han hade så lite marker att det var ställ eller fold som gällde. Jag valde att ställa med Q6s och han tog synen med A5o. Vinst för honom där och det hade kunnat bli spännande. Men jag träffade en sexa på turn och så var spelet över.

Blev en finfin vinst på 7020 spänn.

Det blir väl som vanligt en låda filmer från Ginza. Brukar ju kunna bli det :) Har ju som vana att köpa skräckfilmer för att fira vinsten. Jag börjar få en rätt fin samling nu. Minst sagt.

Ok, ha det gött så hörs vi snart igen.
/donRollo
Det finns 1 kommentar till denna blogg.
Will Keflex Help With Bronchitis [url=http://cialibuy.com]cialis 40 mg[/url] Best Price Propecia In Uk
[ANMÄL] Skriven av Lescela den 2019-09-21 klockan 1:18:21
  <<    <    1    >    >>  
Du är INTE inloggad, men det går bra att skriva en kommentar ändå :)
 
Ditt alias
Ange din epost
Kontrollfråga: 6 minus 3 =