Antal medlemmar 168
Antal besök 1:a sidan 209802
Antal besökta sidor 2873686
Fredagen den 5/1 2018 vann donRollo 23-snabbisen :)
Läs mer -->
Välkommen till Sveriges coolaste pokerplace :)
         
Bloggare:  donRollo
När?  2016-01-18 18:59:35
Visningar:  1813 gånger
Unika visningar:  1775 gånger
Antal kommentarer:   0 st
Bloggstjärnor:  0 st 
Vinsters varierande värde
Morsning :)

Kom att tänka på det i söndags. Hur man kan värdera vinster så olika. Eller hur åtminstone jag gör det.

Vinner jag pengar i en pokerturnering så plockar jag alltid ut pengarna och unnar mig något kul. Plus då beställer hem en låda skräckfilmer från Ginza. Det känns liksom bra att göra det.

Men så är det inte med alla vinster.

Jag brukar inte lämna in en bomben-rad särskilt ofta, men ibland händer det. Som i söndags. Och minsann, Bomben 1 satt som en smäck och jag fick tillbaka 3088 spänn på satsade 64. Fint så :)

Men någon lust att beställa filmer från Ginza? Nä, inte alls. Den vinsten var ju "bara" pengar. Och det är väl så det är. Vinner jag en pokerturnering så ser jag det som en prestation och vill belöna mig för det. Visst, att pricka in rätt resultat på tre matcher är ju en prestation det också. Men ändå inte. För man lämnar ju "bara" in raden och sedan får andra jobba in det.

Lite märkligt är det dock. Ungefär lika märkligt som att jag aldrig har beställt skräckfilmer från Ginza utan att ha vunnit pengar på poker. Det hör liksom ihop. Inga vinster - inga filmer. Ibland lägger jag till och med filmer i kundvagnen medan jag spelar. Och kan tänka "Ok, finalbord så beställer jag". Och så blir det finalbord. Å så ryker någon och då blir det några fler filmer i kundvagen. Sedan så fort jag åker ut slash vinner turren så genomför jag beställningen. Men, åker jag på något riggat skit längs vägen så tömmer jag kundvagnen. För Ginza statistik på det så måste dom undra varför jag ibland tömmer kundvagnen bara sådär. Det kan väl inte vara så vanligt :)

Jaja, ha det gött :)

/donRollo
 Vafasiken, inga kommentarer. Kom igen nu, va?
Du är INTE inloggad, men det går bra att skriva en kommentar ändå :)
 
Ditt alias
Ange din epost
Kontrollfråga: 7 minus 3 =