Antal medlemmar 168
Antal besök 1:a sidan 209806
Antal besökta sidor 2873734
Fredagen den 5/1 2018 vann donRollo 23-snabbisen :)
Läs mer -->
Välkommen till Sveriges coolaste pokerplace :)
         
Bloggare:  donRollo
När?  2016-06-17 23:31:51
Visningar:  1734 gånger
Unika visningar:  1688 gånger
Antal kommentarer:   0 st
Bloggstjärnor:  0 st 
Någonting stämmer inte
Morsning.

Nu pågår EM i fotboll, och tjaha... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga...

För saken är den att Sverige har ett bra lag, ett riktigt bra lag till och med.

Men trots det, 2 matcher, 180 minuter och 0 skott på mål.

Jag upprepar.

2 matcher, 180 minuter och 0 skott på mål.

Detta är förbanne mig helt osannolikt. Jag tvivlar på att ens Andorra eller något annat blåbärsgäng skulle åstadkomma ett lika pinsamt resultat. Även om Andorra skulle förlora med 0-5 mot Irland och 0-11 mot Italien så är jag bergis på att det hade blivit några skott på mål.

Så vad är det egentligen som händer?

Det enkla svaret är naturligtvis Erik Hamren. Det är för mig helt obegripligt att man kan komma fram som tränare och totalt sakna talang för taktik. Hur är detta ens möjligt? För det är ju naturligtvis taktiken det är fel på, ingenting annat. Eller kanske snarare brist på taktik. För har man som jag sett alla Sveriges matcher de senaste hundra åren så är det så pinsamt tydligt att det saknas en spelide, en tanke varför man spelar som man spelar.

Mästan alla matcher ser ju för bövelen likadana ut. Lite bollande i sidled, fram lite, tillbaka lite, sidled igen - och så avsluta med en stickare till Zlatan. Alla lag vet ju naturligtvis om denna "taktik" och så fort bollen närmar sig Zlatan har han 5 man runt sig, varav 2 på ryggen.

Det funkar ju liksom inte.

Var är pärmen med alla kombinationerna? Var är gurkburken?

Det finns ju ingenting.

Och kollar man på vissa inslag i vissa matcher så blir man ju mörkrädd. Ex inleda med Berg som anfallare och byta ut honom mot Guidetti efter 60 min. Tror man på en spelare så låter man honom spela hela matchen eller bytar om han blir trött eller skadad. Berg byttes ut därför att det "inte funkade". Men för jävelen Erik. Du har haft 5 år på dig att slipa fram en trupp att tro på. Hur svårt kan det vara?

Apropå Guidetti så är det en spelare jag gillar. Där snackar vi hjärta och passion. Gött mos helt enkelt :)

Jaja, en match kvar. Nu är det bara att släppa handbromsen och raisa upp med 53o. Våga och vinn helt enkelt. Jag vill inte se ett jädra sidledspelande där Zlatan till slut går ner och hämtar bollen för att ingenting händer. Då åker TV:n ut genom fönstret förbanne mig.

Nu ska lungorna springas ur kroppen! Nu ska det hoppas och nickas och... ja jädrar... tänk på det ganla klassiska... Japaner som springer, japaner som hoppar, japaner, japaner, japaner... Fast byt ut det mot svenska krigare med seger i sikte.

Belgien - huken eder!

Vi hörs.
/donRollo
 Vafasiken, inga kommentarer. Kom igen nu, va?
Du är INTE inloggad, men det går bra att skriva en kommentar ändå :)
 
Ditt alias
Ange din epost
Kontrollfråga: 7 minus 3 =