Antal medlemmar 156
Antal besök 1:a sidan 128454
Antal besökta sidor 2213042
Fredagen den 5/1 2018 vann donRollo 23-snabbisen :)
Läs mer -->
Välkommen till Sveriges coolaste pokerplace :)
         
Bloggare:  donRollo
När?  2018-01-06 11:43:06
Visningar:  648 gånger
Unika visningar:  585 gånger
Antal kommentarer:   0 st
Bloggstjärnor:  0 st 
Jag vann 23-snabbisen :)
Morsning boys.

Igår, fredag, vann jag 23-snabbisen. Igen kan man säga, har ju blivit några vinster i just den turren genom åren :) Och som vanligt blev det en låda filer från Ginza för att fira vinsten. Hehe, börjar bli trångt hemma nu :)

Men en sinnes sak hände. Jag öppnade turren bra och spelade solid poker. Haha, trodde ni på det? Nä, aggro som vanligt och dubblade några gånger. Ungefär halvvägs in i turren så satt jag med typ 5k på mörkar 750/375. Får då ATs och höjer pott, får två syn. Floppen landade KQ2 rainbow och jag skulle snacka först. Vad göra? Jag ställde och båda snapsynade. Ajdå... En med AA och en med KK... Nåja, turn blank men en härlig knekt på rivern fixade biffen.

Maxflax såklart, men man måste ha lite flax ibland är man spelar poker. Inte alltid, men ibland. Men duden med KK kunde liksom inte smälta detta. Han började håna mig i chatten och förföljde mig hela turren. Jag sa till honom med 20 kvar. "Ok, vi gör så här. Jag vinner turren, sedan pissar jag på dig". Mohahaha liksom, gissa om han eldades upp? Han gastade som en galning ända till HU. Sedan tystnade han :)

Nåja, jag vann turren och fick tillbaka 4582 spänn. Inte så illa pinkat :)

Ha det gött :)
/donRollo
 Vafasiken, inga kommentarer. Kom igen nu, va?
Du är INTE inloggad, men det går bra att skriva en kommentar ändå :)
 
Ditt alias
Ange din epost
Kontrollfråga: 2 plus 7 =